x

Woonlastenverzekering

Een woonlastenverzekering is een bijzonder verzekeringsproduct. Deze verzekering is primair ontwikkeld om u in staat te stellen de maandelijkse vaste woonlasten te kunnen blijven betalen, als zich onverwachte situaties voordoen, die van grote invloed zijn op de hoogte van uw inkomen.

Zo bestaat er altijd een kans dat uw inkomen tijdelijk een stuk lager wordt of zelfs helemaal weg valt. Bijvoorbeeld door langdurige ziekte, arbeidsongeschiktheid of werkloosheid. Met een goede woonlastenverzekering, zoals die van Callas financiële producten, weet u zich dan verzekerd van een uitkering waarmee, ondanks het teruggevallen van uw inkomen, u kan blijven wonen. Zo krijgt u de tijd en de rust om een andere baan te zoeken of te werken aan uw herstel, zonder de extra zorg over de financiën. 

Voor wie?

De Callas woonlastenverzekering is ontwikkeld voor iedereen in loondienst met een eigen huis, die zich wil verzekeren tegen een onvoorziene verlaging van het maandelijkse inkomen. De Callas woonlastenverzekering is een prima aanvulling op uw verzekeringspakket!

De beste woonlastenverzekering van Nederland

Met de Callas woonlastenverzekering kiest u voor u de beste woonlastenverzekering van Nederland; een uitgebreide dekking tegen de scherpste prijs (Consumentenbond oktober 2012). Zo hanteert deze woonlastenverzekering in de polisvoorwaarden de meest uitgebreide definitie van het begrip arbeidsongeschiktheid. Dit betekent bijvoorbeeld dat er geen specifieke uitsluitingen zijn(behoudens uitsluitingen als: molest, atoomreacties en bovenmatig gebruik van alcohol) en dat zelfs ‘niet erkende ziekten’ binnen de dekking vallen. 

Kijk hier voor de Productkenmerken.