Hypotheken

Hypotheken zijn er in verschillende soorten en maten. De keuze voor een hypotheek hangt erg samen met de persoon die een hypotheek afsluit. Waar de ene persoon kiest voor zekerheid en vaste maandelijkse lasten, heeft de ander geen moeite met grotere risico’s of fluctuaties in de maandlasten. Voor een hypotheek op maat bent u bij ons aan het goede adres!

Voor een deskundig en betrouwbaar hypotheekadvies…

Het kopen van een huis is voor iedereen een belangrijke stap. Het is voor de meeste mensen de grootste uitgave van hun leven. Daarbij ontstaan financiële verplichtingen die zeer lang doorlopen. Geen stap dus om lichtzinnig te nemen. Wat is de juiste hypotheek voor u? Dat hangt af van uw wensen en persoonlijke situatie. Nu en in de toekomst. Er zijn diverse hypotheekvormen mogelijk. Bovendien zijn er vele aanbieders op de markt. Geen eenvoudige opgave om hieruit de juiste keuze te maken. Maak daarom een afspraak met ons voor een persoonlijk adviesgesprek. Wij zetten graag de verschillende mogelijkheden voor u op een rij. Samen met u zoeken wij naar de hypotheek die het beste aansluit op uw situatie. Wij begeleiden het gehele hypotheektraject voor u. U staat er dus niet alleen voor.

Erkend Hypotheekadviseur

Hypotheekadviseurs die aantoonbaar genoeg kennis en ervaring hebben op het gebied van hypotheekadvies komen in aanmerking voor een erkenning van de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs. Deze stichting – een initiatief van de gezamenlijke hypotheekaanbieders – helpt consumenten bij het vinden van deskundig hypotheekadvies. De erkenning is persoonsgebonden; elke Erkend Hypotheekadviseur heeft de benodigde diploma’s behaald en voldoet aan de praktijkvoorwaarden. Bij de erkenning hoort het ondertekenen van de Beroepscode van de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs. Dit betekent dat Erkend hypotheekadviseurs zich aan bepaalde gedragsregels houden. Met andere woorden, u bent in vertrouwde handen voor uw hypotheekgesprek.

Ervaar het zelf en maak een vrijblijvende intake afspraak, klik hier voor het contactformulier.